تست مشاعی

خبرنامه ۲۸ آبان ۱۴۰۳

1403/08/28

 



  •        هدف‌گذاری بودجه ۱۴۰۴ برای افزایش عدالت مالیاتی

  •         امکان استفاده از ۱۰۰درصد ارز صادراتی برای واردات اقلام مورد نیاز صنعت فولاد

  •          احیای شورای عالی صادرات غیرنفتی


 


 


هدف‌گذاری بودجه ۱۴۰۴ برای افزایش عدالت مالیاتی


سخنگوی سازمان امور مالیاتی در تشریح ویژگی های بودجه سال آینده دولت گفت: «لایحه بودجه ۱۴۰۴ کاهش مالیات برای اقشار کم‌درآمد و افزایش مالیات‌ستانی از دانه‌درشت‌ها را هدف‌گذاری کرده است. در این لایحه، با افزایش معافیت پایه مالیاتی، مالیات حقوق‌بگیران دولتی و خصوصی کاهش یافته است و پایه معافیت مالیاتی مشاغل نیز ارتقا یافته است». وی از طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها سخن گفت که با اجرای این طرح، مودیان تبصره ماده ۱۰۰ مالیات‌های مستقیم، مالیات‌های خود را برای تامین مالی ۱۹۵۰ پروژه عمرانی در کشور پرداخت می‌کنند که از این مقدار، ۱۳۲۳ پروژه به‌طور کامل تامین مالی شده است. به گفته او، این طرح بر فرهنگ مالیاتی مردم تاثیر بسیار مثبتی داشته است.


ایسنا


 


امکان استفاده از ۱۰۰درصد ارز صادراتی برای واردات اقلام مورد نیاز صنعت فولاد


در راستای مساعدت با صادرکنندگان و بازگشت موثرتر و تسریع و افزایش بازگشت ارز حاصل از صادرات، حسب بند (۱) مصوبات بیست و سومین جلسه کارگروه بازگشت ارز حاصل از صادرات، امکان استفاده از ارز حاصل از صادرات زنجیره فولاد و فلزات رنگین اساسی جهت واردات اقلام مورد نیاز مصارف ارزی چهار حوزه «ماده اولیه، طرح‌های توسعه‌ای و تکمیل پروژه‌های تولید انرژی، نیاز کالاهای التهابی صنایع فلزی» بر اساس تبصره (۱) بند (۱) ماده (۸) آئین‌نامه اجرایی بازگشت ارز حاصل از صادرات تا سقف ۱۰۰ درصد ارز حاصل از صادرات برای شناسه‌های ملی‌اعلامی و مورد تایید وزارت صنعت، معدن و تجارت از سوی این بانک فراهم شد.


این دسته از اشخاص حقیقی و حقوقی اعلامی مزبور می توانند از محل ۱۰۰ درصد ارز حاصل از صادرات خود و غیر نسبت به واردات ۲۰۵۳ ردیف کد تعرفه به کشور اقدام کنند.


ایرنا


 


احیای شورای عالی صادرات غیرنفتی


قنادزاده، معاون ارتقای کسب‌وکار‌های بین‌المللی سازمان توسعه تجارت ایران در نشست مشترک کمیسیون توسعه صادرات غیرنفتی اتاق بازرگانی ایران درباره آیین‌نامه‌های مختلف صادراتی اظهار داشت: «پیرو دستور مساعد رییس جمهور اکنون تلاش ما این است که شورای عالی صادرات طی هفته‌های آینده تشکیل شود و امیدواریم با احیای این شورا بتوانیم تا حدودی جلوی دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌های اداری دست و پاگیر را برای صادرات بگیریم. این نگاه در سازمان توسعه تجارت وجود دارد که برای رفع مشکلات بخش خصوصی و کمتر شدن محدودیت‌های صادرکنندگان بجنگیم.»


او با اشاره به موافقتنامه تجارت آزاد با اوراسیا که در انتظار تصویب مجلس است، ادامه داد: با توجه به تصویب موافقتنامه توسط چهار کشور از پنج کشور عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا، در روز‌های آینده نامه‌ای با امضای وزیر محترم صمت خواهان فوریت و تسریع در روند تصویب این موافقتنامه در مجلس شورای اسلامی خواهیم شد. در هفته‌های آینده سلسله نشست‌هایی با محوریت سازمان توسعه تجارت ایران در خصوص موافقتنامه‌های تجاری از جمله اوراسیا خواهیم داشت، برگزاری کارگاه‌ها و جلسات آموزشی با فعالان اقتصادی و نهاد‌های مرتبط با موافقتنامه‌های تجاری مانند اتاق بازرگانی، گمرک، استاندارد، دفاتر تخصصی و دستگاه‌های مختلف را نیز در دست برنامه‌ریزی داریم.


ایبنا