اخبار پولی و بانکی

مدیرعامل بانک خاورمیانه در مصاحبه اختصاصی با راجش بهایانی Rajesh Bhayani اظهار کرد

1394/04/21

150 هزارمیلیارد فرصت سرمایه‌گذاری در ایران پیش روست


به گزارش بیزینس استاندارد دکتر پرویز عقیلی در مصاحبه اختصاصی با این روزنامه اظهار کرد با برداشته شدن تحریم‌ها فرصت‌های سرمایه‌گذاری وسیعی برای سرمایه‌گذاران در سراسر دنیا فراهم خواهد‌ شد.
دکتر پرویز عقیلی مدیر عامل بانک خاورمیانه در مصاحبه‌ای با راجش بهایانی اعلام کرد هند بهترین گزینه برای استفاده ازفرصت‌های پیش روست. بانک خاورمیانه در آینده نزدیک دفتری در شهر بمبئی دایر خواهد‌کرد و از آن طریق سرمایه‌گذاری‌های مشترکی با مشاوران صندوق صنعتی آسیا (شرکت مشاوره سرمایه‌گذاری مالی ) برقرار خواهد‌کرد.
به گفته وی ایران در پنج، شش سال گذشته با تحریم‌هایی مواجه بوده است که در سه سال اخیر این تحریم‌ها شدید‌تر شده‌است و بانک‌ها هم ازاین تحریم ها مستثنی نبوده‌اند در حالی که بانک خاورمیانه در لیست بانک‌های تحریمی قرار نداشته است. در حال حاضر شرایط در حال تغیییر است و تحریم‌ها در حال لغو است. زمانی که این اتفاق بیافتد فرصت‌های سرمایه‌گذاری بر ای سرمایه‌گذاران خارجی 150هزار میلیارد خواهد بود. ایران ذخایر عظیم نفت خام، گاز طبیعی، مواد معدنی و شیمیایی برای صادرات به سایر کشورها دارد. همچنین سرمایه‌گذاری مشترک یا فرصت‌های تجاری در بخش توسعه زیر ساخت‌ها، مواد دارویی، اتومبیل، کالاهای مصرفی و موارد بسیار دیگری را داراست. در حال حاضر ایران سرمایه‌گذاران خارجی را با آغوش باز پذیراست و قانون حمایت از سرمایه‌گذاران خارجی را نیز تصویب کرده‌است.


منبع:

آرشیو اخبار