اخبار پولی و بانکی

بانک مرکزی لبنان حزب الله را تحریم می کند

1395/02/15

بانک مرکزی لبنان دستورالعمل جدیدی را به منظور همگامی با سیاست های آمریکا بر ضد جنبش حزب الله صادر کرد.


به گزارش النهار، "ریاض سلامه " رئیس بانک مرکزی لبنان  دستورالعملی را بر ضد جنبش حزب الله صادر کرد.


این دستورالعمل در سه بند تنظیم شد.


در متن این دستورالعمل ادعا شده است: "به منظور مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم  و همچنین اجرای مفاد قانون آمریکا، این بخشنامه صادر می شود."


بر اساس بند یک این دستورالعمل، مفاد قانون دولت آمریکا در تحریم جنبش حزب الله لازم الاجرا است.


بند 2 این دستورالعمل به تشکیل كميسيون ويژه برای اجرایی کردن مفاد قانون آمریکا در لبنان اختصاص دارد.


این کمیسیون وظیفه دارد تدابیری را از جمله بستن حساب های بانکی حزب الله، جلوگیری از افتتاح حساب جدید و قطع دسترسی و ارتباط جنبش با بانک ها و مؤسسه های مالی خارجی اتخاذ کند.


روز گذشته روزنامه عربستانی عکاظ در گزارشی به نقل از منابع آمریکایی، از نهایی شدن گزارش آژانس امنیت ملی آمریکا در آینده نزدیک برای تحریم حزب ‌الله خبر داد .


به نوشته روزنامه سعودی عکاظ، این گزارش در راستای هدف قرار دادن شرکت‌ها و سازمان‌های مرتبط با حزب‌الله در سرتاسر جهان و در چارچوب اقدامات دولت آمریکا و مصوبات وزارت دادگستری و گزارشات وزارت خزانه‌داری، ارائه خواهد شد.


منابع لبنانی دو هفته پیش گزارش دادند که «دانیل گلاسر» معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا در امور تروریسم بزودی به لبنان می‌رود تا تحریم آمریکا علیه حزب‌الله به اتهام تروریسم را برای مسئولان لبنانی تشریح کند.


وبگاه خبری «المرکزیه» لبنان گزارش داد که زمان این سفر اوایل ماه «می» است و گلاسر مسئولان لبنانی را در چند و چون قانون «منع حمایت مالی بین‌الملل از حزب‌الله» و اثرات و چگونگی تعامل با آن که متعرض بخش بانکی لبنان نشود، قرار خواهد داد.


خبر 24


Archive