تست مشاعی

خبرنامه ۸ مرداد ۱۴۰۴

1404/02/29
تصویب حذف ۴ صفر از پول ملی در کمیسیون اقتصادی مجلس
رشد صدور برگ قطعی مالیاتی برای تراکنش‌های مشکوک بانکی
محدودیت دریافت ارز اربعین برداشته شد
 
تصویب حذف ۴ صفر از پول ملی در کمیسیون اقتصادی مجلس
فتح الله توسلی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ضمن تأیید خبر تصویب حذف ۴ صفر از پول ملی در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در توضیح این خبر اظهار کرد: این لایحه دولت بود که از مدت‌ها قبل مطرح و با ایرادات شورای نگهبان مواجه شده بود.
بار دیگر این موضوع در کمیسیون اقتصادی مجدداً با حضور آقای فرزین رئیس کل بانک مرکزی، معاون امور بانکی وزارت اقتصاد و دوستانی از مرکز پژوهش‌ها در کمیسیون اقتصادی مجلس مورد بحث قرار گرفت.
طبق توضیحات رئیس کل بانک مرکزی و دوستان وزارت امور اقتصادی و دارایی بار دیگر این لایحه به رأی گیری همکاران ما در کمیسیون گذاشته شد و کمیسیون نیز با بررسی کلیات آن موافقت کرد.
مهر
 
 
رشد صدور برگ قطعی مالیاتی برای تراکنش‌های مشکوک بانکی
بررسی عملکرد بازرسی‌های میدانی نشان می‌دهد تعداد بازرسی‌ها از 92 مورد در بهار 1403 به 212 مورد در بهار 1404 افزایش یافته که معادل رشد 130 درصدی است. از سوی دیگر، ارزش برگه‌های تشخیص صادره نیز از بیش از 378 میلیارد تومان به بیش از 956 میلیارد تومان رسیده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته با رشد 153 درصدی همراه است.
در حوزه تراکنشهای مشکوک بانکی تعداد برگه‌های قطعی صادره در این حوزه از 34 مورد در سال گذشته به 817 مورد در بهار 1404 افزایش یافته که جهش 2300 درصدی محسوب می‌شود. همچنین مبلغ این برگه‌ها از بیش از 17 میلیارد تومان به 760 میلیارد تومان افزایش یافته که رشدی بیش از 4200 درصد را به دنبال داشته است.
تسنیم 
 
 
محدودیت دریافت ارز اربعین برداشته شد
در حالی‌ که بانک مرکزی پیش‌تر با استناد به مصوبه کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی اعلام کرده بود افرادی که سال گذشته ارز اربعین دریافت کرده اما از کشور خارج نشده‌اند، امسال مشمول دریافت ارز نیستند، رئیس ستاد مرکزی اربعین از بازنگری در این شرط خبر داد و اعلام کرد: «تمام افراد ثبت‌نام‌شده در سامانه‌های بانکی، امکان دریافت ارز اربعین امسال را دارند.»
ایرنا