تست مشاعی

خبرنامه ۱۶ تیر ۱۴۰۴

1404/02/29

جزئیات جدید بسته حمایت از بازار سرمایه تشریح شد

تسهیلات جدید صدور ضمانتنامه بانکی برای اقلام دارویی

سهم اقتصادی بریکس از گروه ۷ بیشتر شد

امکان پرداخت چک‌های بانک سپه فراهم شد

 

 

جزئیات جدید بسته حمایت از بازار سرمایه تشریح شد

محمود گودرزی، مدیرعامل بورس تهران با اشاره به برگزاری جلسات بورس و ارکان برای حرکت به سمت تثبیت بازار، گفت: تداوم حمایت مستقیم از سهام، بهبود مدیریت سبدها و صندوق‌ها، استفاده از ابزار مشتقه‌ای مانند اوراق تبعی و اختیار معامله و اصلاح برخی مقررات، بخشی از بسته تثبیت و رونق بازار است. نقش‌آفرینی فعالان بازار، ارکان و نهادها و همکاری بازار پول و بازار سرمایه، حرکت بورس به سمت تعادل را پس از جنگ ۱۲ روزه سرعت بخشید که جلوه‌ای از آن را در روزهای پایانی هفته گذشته دیدیم.

وی خاطرنشان‌کرد: در دوران جنگ، اولویت اصلی حفاظت از دارایی‌های سهام‌داران بود. در هفته گذشته، نقدشوندگی اولویت داشت و اکنون نوبت ثبات است. در چهار روز گذشته جلسات سازمان بورس با ارکان، صاحب‌نظران و فعالان بازار، زمینه حرکت به سوی تثبیت تعادل و نقدشوندگی را فراهم آورده است؛ به عبارت دیگر، با تثبیت تعادل ایجادشده در روزهای آینده، بازار آمادگی ورود به فاز رونق را پیدا می‌کند.

مهر

 

 

تسهیلات جدید صدور ضمانتنامه بانکی برای اقلام دارویی

تسهیلات جدید ضمانتنامه بانکی از سوی رئیس کل گمرک ایران ابلاغ شد.

فرود عسگری رئیس  کل گمرک ایران در بخشنامه ای به گمرکات اجرایی اعلام کرد، امکان اخذ ضمانتنامه بانکی برای اقلام سلامت محور شامل انواع دارو، شیر خشک، تجهیزات و ملزومات پزشکی و مواد اولیه دارویی به مبلغ حداقل یک میلیارد ریال برای کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی فراهم شد.

برای واحد‌های تولیدی فعال اقتصادی مجاز و دانش بنیان تودیع ضمانتنامه بانکی بدون محدودیت و با هر مبلغی امکان‌پذیر است.

تسنیم

 

 

سهم اقتصادی بریکس از گروه ۷ بیشتر شد

ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، در ارتباط ویدیویی با اجلاس بریکس اظهار کرد: کشورهای بریکس نه فقط یک سوم از خاک جهان و تقریبا نیمی از جمعیت این گروه اقتصادی، بلکه طبق داده‌های سال ۲۰۲۵ صندوق بین‌المللی پول، ۴۰ درصد از اقتصاد جهانی را نیز تشکیل می‌دهند و مجموع تولید ناخالص داخلی بریکس از نظر برابری قدرت خرید، به ۷۷ تریلیون دلار آمریکا می‌رسد که در این شاخص، به طور قابل توجهی از برخی گروه‌های دیگر اقتصادی، از جمله گروه هفت با ۵۷ تریلیون دلار آمریکا، پیشی می‌گیرد.

ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه گفت که تسویه حساب‌ها با ارزهای ملی میان کشورهای عضو بریکس به طور پیوسته در حال افزایش است و تاکید کرد که استفاده از ارزهای ملی در تجارت بین کشورهای این گروه، به طور پیوسته صعودی است. در سال ۲۰۲۴، سهم روبل روسیه، به همراه ارزهای کشورهای دوست، ۹۰ درصد از تسویه حساب‌های روسیه با سایر کشورهای بریکس را تشکیل داد.

ایسنا

 

 

امکان پرداخت چک‌های بانک سپه فراهم شد

طبق اطلاعیه هفتم بانک سپه، امکان پرداخت چک‌های عهده بانک سپه به‌ صورت حضوری در شعب این بانک و هم از طریق سامانه چکاوک در سایر بانک‌ها فراهم شده است و مشتریان می‌توانند برای نقد کردن چک‌های عهده بانک سپه، مستقیماً به هر یک از شعب این بانک مراجعه کنند. همچنین، امکان واگذاری چک‌ها از طریق سایر بانک‌ها در سامانه چکاوک نیز فعال شد.

پیشتر به دلیل اختلال پیش آمده در سامانه های بانک سپه و پاسارگاد و با هماهنگی دادستانی کشور مقرر شده بود که چک های صادره از سوی بانک های سپه و پاسارگاد در بازه زمانی ۲۴ خرداد تا ۷ تیر ماه به مدت یک ماه از تاریخ سررسید تعلیق شوند.

پیش از این، یازدهم تیرماه نیز مصطفی پرتوافکنان عضو هیات مدیره بانک سپه از برقرار شدن خدمات غیرحضوری این بانک و فعالیت مجدد سامانه‌های همراه ‌بانک و اینترنت بانک سپه خبر داده بود.

ایرنا